Fortuna krijgt opnieuw ja woord van basiskrachten

0

Het lijkt een mooi verhaal te worden. Zoals eerder vermeld heeft de technische staf en Voetbalzaken binnen Fortuna aangegeven geen enkele speler kwijt te willen richting nieuwe seizoen. Dat het grootste deel van de huidige spelersgroep ook graag wil blijven is een goed signaal.

Deze week maken we bekend dat de verdedigers Keffa, Ian en Dwayne en middenvelder Lefteris ook hun JA woord aan trainer De Groot en de club hebben gegeven om in ieder geval ook komend seizoen helpen verder te bouwen aan de opmars richting de top van het amateurvoetbal.

De verdedigers Keffa, Ian en Dwayne zijn goede bekenden binnen de club en zeer vertrouwde gezichten voor het Fortuna legioen. Voor Lefteris Zantman is dat iets anders. Hij kwam afgelopen zomer over van DEM uit Beverwijk en blijkt een grote waarde te zijn binnen de selectie van Martin.

Lefteris merkt dat hij zich steeds verder ontwikkelt onder de vleugels van Martin en zijn staf en voelt zich bovendien zeer thuis binnen de club wat mede de reden is dat er voor hem geen denken aan was om mogelijk terug te keren naar DEM.

(Bron:Fortuna-Wormerveer.nl)

Comments are closed.