KFC talenten debuteren in 1e elftal

0

Roepen dat KFC het in de senioren selectie vooral met eigen jongens van de club wilt doen is één, maar dat er ook daadwerkelijk elk seizoen in de praktijk jeugdspelers debuteren in het eerste elftal stemt menig KFC-er tevreden.

Afgelopen zondag tegen OSV was de eer aan 2e jaars B-junior Tim Freriks. De 16 jarige spits uit de B1 laat wekelijks zien dat hij een groot talent is en veel potentie heeft. In het team van Milan Rosendahl zit uberhaupt veel talent. Het team staat nog ongeslagen bovenaan in de Hoofdklasse A.

Afbeelding 2

Inmiddels zijn er al een aantal jeugdige talenten Tim voorgegaan. Zo hebben Tringo Schut, Bodey Siemons, Bjordin Spannenburg, Enes Varisli en Jordi Wigman (allen A1) dit seizoen hun naam al op het wedstrijdformulier zien staan bij het 1e elftal.

Het is voor KFC een groot voordeel dat Carl jeugdtrainer is geweest (vorig jaar A1 trainer red.) en dat hij met zijn staf nog steeds veel bij de teams van de jeugdopleiding komt kijken. De technische staf van de selectie staat regelmatig langs de lijn bij de A1, B1 en C1. Hierdoor zijn zij op de hoogte van wat er speelt en kennen zij de talenten uit elke lichting.

We kunnen dus wel stellen dat ook dit seizoen de jeugdopleiding van KFC volop zijn vruchten afwerpt!

(Bron:KFC1910.nl)

Comments are closed.