Basacikoglu geeft Feyenoord goed gevoel

0

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft op dit moment ‘een goed gevoel’ bij Bilal Basacikoglu. De Zaanse held viel donderdagavond al in de eerste helft in tijdens het thuisduel met FC Groningen. 

Sam Larsson viel in De Kuip uit met een blessure. In het stadion en op social media werd verbaasd gereageerd toen niet Boëtius, maar Basacikoglu het veld in werd gestuurd door Van Bronckhorst. “Ik ben heel erg tevreden over Bilal de laatste weken”, zei de coach voor de camera van FOX Sports. 

“Na de winterstop zat hij in een moeizame fase, maar hij is nu uitstekend bezig. Hij werkt hard en verdient het om in te vallen. De manier waarop hij bezig is, moet je belonen. Ik kies niet voor niets voor Bilal. Hij geeft mij een goed gevoel, Boëtius minder. De manier waarop Bilal trainer en bezig is, is goed. Daarom maakte ik deze keuze.”

Debuut Lars Kramer

Tevens maakte Lars Kramer zijn debuut in het betaalde voetbal voor FC Groningen. In de 83e minuut verving hij Kasper Larsen. De 18-jarige Kramer doorliep de jeugdopleiding bij Ajax, tot de club besloot de B2 en A2 af te schaffen. De centrale verdediger maakte de overstap naar NEC en vertrok daar afgelopen zomer al na een seizoen, om te tekenen in Groningen.

(Bron:Voetbalprimeur.nl)

Comments are closed.