Hattrick Unuvar bij Ajax C2

0

Ajax C2 heeft zaterdagmiddag geen spaan heel gelaten van Roda JC U14. De jonge Amsterdammers waren met 6-0 te sterk voor de Limburgers. Naci Unuvar had hierbij een grote rol met een hattrick en een assist.

Ajax C2 – Roda JC U14 6-0

Ajax kwam al vroeg op een fijne 2-0 voorsprong via Naci Unuvar en Sontje Hansen, maar vanaf elf meter liet Solomon Bonnah een mooie kans liggen op de 3-0. Voor problemen zorgde de misser echter niet. Met de riante voorsprong op zak creerde Ajax nog meer kansen, zo schoot Jenno Campagne bijvoorbeeld op het aluminium. De talenten speelden met geweldige aanvallen Roda compleet weg en na de rust liep de score dan ook flink uit. Hansen bereidde op fraaie wijze de 3-0 van Unuvar voor. Ook bij de 4-0 was de rolverdeling van assistgever/doelpuntenmaker hetzelfde. Andersom lukte het echter ook. Unuvar speelde Hansen geweldig aan door de lucht. Laatstgenoemde omspeelde de doelman en noteerde de 5-0. Hij kopte tevens de 6-0 tegen de touwen, ditmaal op aangeven van Ibrahim El Kadiri. De drie punten werden met zeer overtuigend spel in Amsterdam gehouden.

Opstelling Ajax: Lesger; Hoever, Bonnah, Taylor, Scholten; Beelen, De Vries, Unuvar; Campagne, Hansen, El Kadiri Wissels Ajax: Wassenaar, De Waal

Doelpunten:
1-0 09′ Naci Unuvar
2-0 13′ Sontje Hansen
3-0 50′ Naci Unuvar
4-0 54′ Naci Unuvar
5-0 69′ Sontje Hansen
6-0 72′ Sontje Hansen

Verder verspeelde de A1 van Ajax dure punten tegen Vitesse A1: 2-2. Hierbij was Kaj Sierhuis goed voor een assist.

14.30 uur: Vitesse A1 – Ajax A1 2-2

De A1 van Ajax heeft opnieuw niet weten te winnen van Vitesse A1. Na vier eerdere nederlagen dit seizoen (waarvan een in de voorbereiding) tegen de Arnhemmers bleef de ploeg van trainer Gery Vink ditmaal steken op een 2-2 gelijkspel. De angstgegner van Ajax kwam al snel in de wedstrijd op voorsprong en in de beginfase hadden de Amsterdammers niet veel te vertellen. Pas nadat met Sierhuis een extra aanvaller in het veld kwam, kwam Ajax A1 wat meer in de buurt van het Arnhemse doel. Nadat Sierhuis en Dolberg enkele kansen hadden gemist, wist laatstgenoemde Ajax A1 uit een vrije trap toch op 1-1 te brengen. De Deense spits wist vlak na rust ook voor de 1-2 te zorgen, waarbij Sierhuis de aangever was. Vlak erna miste Sierhuis een grote kans op de 1-3, waardoor het spannend bleef op Papendal. Vitesse A1 kwam vlak na deze misser op 2-2 en kon Ajax weer opnieuw beginnen. Vlak voor tijd kreeg Ezra Walian nog een hele grote kans op de winnende treffer, maar de aanvaller miste voor open doel.

Opstelling Ajax: De Lange; Matusiwa, Zeefuik, Bergsma (Boultam), Blote (Sierhuis); De Ligt, Eiting, De Wit; Nunnely, Dolberg, Dekker (Walian)

Wissels Ajax: Bouman, Sierhuis, Walian, Boultam, Van Zweeden

(Bron:Ajaxshowtime.com)

Comments are closed.