Kaj Sierhuis tekent 3 jarig contract

0

Kaj Sierhuis heeft vrijdagmiddag een driejarig contract getekend bij Ajax. Voor de spits is het zijn eerste contract, als gevolg van een geweldig jaar, waarin hij maar liefst 37 keer scoorde.
Ajax liet in de loop van het afgelopen seizoen al weten dat Sierhuis zich in de kijker had gespeeld, maar het was lang wachten op een contract.

Nadat de gesprekken kortgeleden werden geopend, was het vrijdag dan zover. Met de welbekende glimlach zette Sierhuis zijn krabbel. De aanvaller heeft zijn verbintenis te danken aan een fantastisch afgelopen seizoen. Nadat hij in B1 als manusje-van-alles werd gebruikt, koos hij er vorig jaar voor om de strijd als spits definitief aan te gaan. Hij begon achteraan in de rij, maar werkte zich op tot Ajax A1. Sierhuis scoorde voor Ajax A2 en A1 in de competitie en was verder trefzeker in het bekertoernooi en in de Youth League. Dit seizoen zal hij in principe de eerste spits zijn van A1. Ajax heeft het nieuws over het contract van Kaj Sierhuis inmiddels bevestigd. De spits is heel blij met zijn krabbel. ‘Na zeven seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax is het hartstikke mooi om vandaag mijn eerste contract bij deze mooie en grote club te tekenen. Het is voor mij een teken van vertrouwen en daar heb ik ook hard voor gewerkt.’ Marc Overmars: ‘Kaj heeft zichzelf bewezen door vorig jaar een goed seizoen te draaien. Hij is een echte spits en maakt veel doelpunten. Dat is zijn kwaliteit.

(Bron:Ajaxshowtime.com)

Comments are closed.