Zaanse talenten trainen mee met Ajax

0

Ook dit jaar heeft Ajax weer enkele Zaanse talenten op het oog. Tijdens de verschillende talentendagen bij de samenwerkende clubs is er een groep talenten gescout die de afgelopen maanden mee draaide in het Ajax Talenten Programma (ATP). Van deze groep is er weer een schifting gemaakt en de spelers die de schifting overleven mogen in 2016 terug komen.

vv Assendelft
Ties Kemna is een van de talenten die terug mag komen bij Ajax. Het talent van vv Assendelft volgde een stage van 4 trainingen en heeft te horen gekregen dat ze hem graag terug willen zien. In een stage periode van zes trainingen kan hij zich bewijzen aan de Ajax scouts. Na deze periode beslissen zij of Ties volgend jaar uitkomt in de jeugdopleiding van Ajax.

http://www.vvassendelft.nl/Data/Assendelft/Modules/NieuwsItem/Front/images/groot/125.jpg

Fortuna Wormerveer
Ook Fortuna Wormerveer levert een groot talent die in 2016 terug mag komen. Shae Jurcka speelt als mini in de 1e jaars F-selectie van Fortuna Wormerveer. Daar laat Shae wekelijks zien dat hij klaar is voor een stapje hogerop. Na zes trainingen op de Toekomst mag hij zich in 2016 ook bewijzen aan de Ajax scouts.

Comments are closed.