Owen Wijndal aast op basisplek

0

ZAANSTAD – Hoewel John van den Brom drie doelpuntenmakers in zijn selectie had, gaf hij na afloop van de wedstrijd tegen ADO aan misschien wel het meest genoten te hebben van Owen Wijndal. De jonge linksback is blij met dat compliment. “Ik hoorde een dag later dat hij dat in een interview had gezegd. Dat is natuurlijk hartstikke mooi.”

Hoewel de verdediger indruk maakt op de momenten dat hij speelt zit hij dit seizoen voornamelijk op de bank en dat is niet altijd makkelijk. “Het is af en toe moeilijk om op de bank te zitten. Ik wacht op mijn kans en als ik die krijg moet ik hem grijpen. Ik denk dat ik stabieler moet worden in het verdedigen. Op elk gebied moet je je verbeteren, ook fysiek. Ik ben nog jong en als ik met volwassen mannen speel moet ik sterker worden.”

Wijndal stond in de jeugd bekend als grappenmaker en dat is hij bij het eerste elftal niet verleerd. “Het is makkelijker als je veel wint om grappen te maken. Je moet natuurlijk weten wanneer je het wel doet en wanneer niet. Het zit er nog steeds in.”

Bekijk hier het interview met NH Nieuws.

(Bron:NHnieuws.nl)

Comments are closed.