Veel interesse voor Brandley Kuwas

0

Brandley Kuwas maakte in de eerste seizoenshelft indruk bij Heracles Almelo en werd reeds in verband gebracht met een stap hogerop. De aanvaller heeft naar eigen zeggen altijd ‘realistische stappen’ gemaakt in zijn loopbaan en verwacht dat nu ook te doen. “Als er een club komt, ga ik niet binnen twee dagen ja zeggen”, benadrukt Kuwas in gesprek met TC Tubantia.

“Ik wil het alleen als ze me goed hebben bekeken”, stelt de aanvaller, die over interesse niet te klagen heeft. In de eerste zeventien wedstrijden van het seizoen was hij goed voor drie doelpunten en tien assists. “Ik word gelinkt aan van alles en nog. De trainer zei tegen me: De Nederlandse subtop kan je niet meer betalen. Dan kijk je wat daar boven zit, naar ploegen in de top zes. Ik heb altijd realistische stappen gezet in mijn carrière, dus ik ga er vanuit dat ik dat nu ook doe.”

“Het is mooi dat mensen je kennen vanwege je prestaties. Ik heb zelf ook het gevoel dat ik goed bezig ben. Mijn rol is anders geworden, ik heb meer zeggenschap gekregen. Maar ik ben nog dezelfde Brandley, die het liefst de hele dag door grapjes maakt”, vervolgt Kuwas, die benadrukt dat het niet om hem draait bij Heracles en dat hij zelf geen wedstrijden wint. “Soms zetten tegenstanders twee man op me, dat vind ik niet erg, het betekent dat er ergens een vrije man komt.”

“We hebben dit seizoen thuis goed gepresteerd, uit niet. Ik ook niet. Kuwas is onderdeel van het team, ik doe niets alleen”, aldus de aanvaller, die nog niet durft te zeggen of hij na de winterstop nog speler van Heracles Almelo is. Hij hoorde voorlopig nog niks van zijn zaakwaarnemer. “Ik heb ook uitgesproken dat ik niet weg moet of wil. Ik speel, heb een leidersrol gekregen en wil het seizoen graag afmaken.”

(Bron:Voetbalzone.nl)

Comments are closed.