ZAANSE HOOGHOUDT COMPETITIE 2018

0

ZAANDAM – Zaterdag 7 juli staat het Zaantheater te Zaandam in het teken van HipHop Coreday. Dit is aanstaande zomer de plek waar van alles gaat gebeuren binnen de elementen uit de HipHop cultuur. Stichting ZSAlliance organiseert dit evenement voor de jeugd uit de Zaanstreek. Tijdens het evenement zijn er onder andere live optredens en verschillende battles op het gebied van dans, rap en voor onze Zaanse voetballers een hooghoudt competitie.

Tijdens de STREET JAMS “ deze zomer is er een nieuw concept in de vorm van voorrondes van de hooghoudt competitie voor alle voetbal talenten t/m 12 jaar. De deelnemers maken kans op een fantastisch prijzenpakket met o.a. een sport waardebon t.w.v € 200,-. De Street Jams zijn op de volgende dagen:

Rosmolen (Nieuw veldje naast witte brug)

Zaterdag 23 juni * 11:00 – 14:00

Vijfhoek Zaandam (Johan Cruijff Court)

Woensdag 27 juni * 14:00 – 17:00

Fortuna Wormerveer (Mini Arena)

Zondag 1 juli * 11:00 – 15:00

Zaandam Kogerveld (Johan Cruijff Court)

Woensdag 4 juli * 14:00 – 17:00

 

De spelregels van de hooghoudt competitie zijn als volgt:

De maximale leeftijd voor de hooghoudt competitie is 12 jaar.

Deelnemers kunnen zich op locatie van de Street Jams aanmelden waar hij of zij gaat strijden om de hoofdprijs en de titel Hooghoudt Kampioen 2018.

Elke deelnemer krijgt drie pogingen om de bal zo vaak mogelijk hoog te houden. Bij elke keer hooghouden van de bal verdien je een punt. Er zijn extra punten te verdienen door middel van een truc naar keuze die beoordeeld zal gaan worden in de vorm van sterren.

1 Ster = 10 Punten

2 Sterren = 20 Punten

3 Sterren = 30 Punten

Hoe mooier en beter de truc, hoe meer punten er gescoord kan worden.

Per Street Jam gaat er maar één winnaar door naar de finale op 7 juli in het Zaantheater te Zaandam.

 

“ DE SOCIALMEDIA HOOGHOUDT CONTEST “

ONLINE MEEDOEN

Kan jij om welke reden dan ook niet aanwezig zijn bij een van de “ STREET JAMS “ maar je wilt wel graag meedoen aan de hooghoudt competitie? Niet getreurd kinders, want via onze online aanmeldactie kan jij gewoon meedoen om de prijzen.

Elke deelnemer probeert in een video van maximaal 1 minuut zo vaak mogelijk de bal hoog te houden. Bij elke keer hooghouden van de bal verdien je een punt. Er zijn extra punten te verdienen door middel van een truc naar keuze die beoordeeld zal gaan worden in de vorm van sterren.

Zaans Soccer Talent beoordeelt alle video’s via bovenstaand puntensysteem en nomineert op 1 juli uit alle inzendingen de beste drie deelnemers voor een plek in de grote HipHop Coreday finale op 7 Juli in het Zaantheater.

De deelnemers kunnen zich aanmelden door middel van de hashtag #HHCday te plaatsen in de video, of verzend de video via de email naar zaanssoccertalent@gmail.com

Hoe mooier en beter de truc, hoe meer punten er gescoord kunnen worden. Dus begin vandaag nog te oefenen en vraag je oom, tante, moeder, mattie, zus of broer om jou even een minuutje te filmen, gooi alles uit de trukendoos en ga voor die extra punten.

Haal nu snel je kaarten voor Hiphop CoreDay 2018 via deze link!

Kijk voor meer informatie op www.zsalliance.com – Tot 7 juli!

Comments are closed.