Football Night; jonge Zaanse ondernemers

0

Football Night is opgericht door drie jonge beginnende ondernemers die gek zijn op voetbal en die naast het ondernemerschap ook nog studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Victor Boerma, Denzel Prijor en Romano Smith vonden dat het tijd werd voor een nieuwe variant op het eeuwenoude spelletje voetbal. Daarom hebben zij een nieuwe futuristische manier bedacht om te voetballen, namelijk ‘Glow in the dark’ voetbal. Football Night bevindt zich in Zaandam op het terrein van voetbalvereniging RCZ. Zij voetballen daar in een loods waarin een kunstgrasveld ligt.

Schermafbeelding 2014-12-03 om 23.24.30
vlnr Victor Boerma, Denzel Prijor en Romano Smith

 

Kinderfeestje of spannend dagje uit?

Football Night is de nieuwe uitdaging op het gebied van voetbal. Ideaal voor een kinderfeestje of voor een gezellig en spannend dagje met jouw vrienden of collega’s. Bij Football Night kun jij ‘glow in the dark’ voetbal spelen.
Wat is ‘glow in the dark’ voetbal? Glow in the dark voetbal is voetbal waarbij je bijna niets ziet behalve je medespelers, je tegenstanders, de bal en de lijnen van het veld! In het donker voetballen is een totaal nieuwe ervaring die niet alleen heel erg leuk is maar ook nog eens jou voetbalvaardigheid kan verbeteren, want het neemt een groot deel van je zicht weg en daardoor moet je extra veel op gevoel doen tijdens een wedstrijdje ‘glow in het dark’ voetbal. Tijdens het voetballen, zullen er ook verschillende onderdelen zijn die jou vaardigheden testen.
Kort samengevat, een onvergetelijke voetbal dag maak je met Football Night!

Meer informatie:
www.footballnight.nl
Volg ons ook op Facebook!

Comments are closed.