Kondo talenten in voorselectie Jong Oranje

0

Met veel trots kan Kondo Budjang bekendmaken dat Nordin Bakker en Nino van den Heuvel zijn opgenomen in de voorselectie van Jong Oranje zaalvoetbal. De twee talenten van 18 en 19 jaar, zijn uitgenodigd voor een talentenactiviteit op het KNVB Campus in Zeist, later deze maand.

Zowel Nordin Bakker als Nino van den Heuvel waren onderdeel van het eerste, geherintroduceerd jeugdteam van Kondo Budjang uit 2013/2014. De twee maakten beiden hun debuut op zeer jonge leeftijd en zijn sindsdien vaste selectiespelers van het eerste elftal.

Christopher Manuputty, coördinator van de jeugdopleiding van Kondo Budjang en voormalig jeugdcoach van de twee talenten gaf de volgende reactie op het nieuws:

“Dat Nordin Bakker en Nino van den Heuvel geselecteerd zijn voor de voorselectie van Jong Oranje is een compliment voor deze jongens, maar ook voor de vereniging FC Kondo Budjang. Vier jaar geleden zijn ze begonnen in de B-junioren. Zij hebben in vier jaar tijd enorme stappen gemaakt in hun ontwikkeling. Nordin is al twee jaar een vaste waarde voor het vlaggenschip, zijn uitstraling zegt al veel. Bij Nino zie je vooral doorzettingsvermogen, luistert goed en voert het dan ook nog eens goed uit. Ook Nino is inmiddels een vaste kracht in het eerste als A-junioor. Dat Kondo twee jongens in de voorselectie voor Jong Oranje ziet staan is mooi, iets om trots op te wezen. We zijn goed bezig met de jeugd in te passen. De jeugd heeft de toekomst zegt men altijd. Daarom is het mooi dat deze twee talenten geselecteerd zijn.”

(Bron:FCKondoBudjang.nl)

Comments are closed.