KFC spits Tim Freriks aangenomen bij FC Groningen

0

In februari waren A1 spelers Tim Freriks en Anthony van Dongen uitgenodigd voor een stage periode bij FC Groningen. Beide jongens zouden een wedstrijd en twee trainingen mogen afwerken. Tim heeft inmiddels goed nieuws gekregen, Anthony moet nog even geduld hebben.

Tim kwam als C-junior binnen bij KFC en speelt inmiddels ruim 4 jaar voor onze club, op dit moment is hij de spits van de huidige A1. Dat hij een van de grote talenten is uit onze jeugdopleiding stond al vast, als tweedejaars B-junior maakte hij vorig seizoen zelfs al zijn debuut in het 1e elftal. De fysiek sterke spits is al jaren een plaag voor de tegenstanders van KFC en heeft dit seizoen ook de scouts van FC Groningen kunnen overtuigen.

Tim is tweebenig en onwijs doelgericht, met zijn krachtige acties kan hij een kans creëren voor zichzelf of een speler vrij voor de goal zetten. Tim heeft dit seizoen niet alleen heel wat goals achter zijn naam staan, maar is ook goed voor een hoop assists. De wedstrijd tegen AFC Amsterdam (waar de scouts van FC Groningen langs de lijn stonden) is daarmee een goed voorbeeld. Tim scoorde zelf een hattrick en gaf een geweldige assist op Anthony waaruit hij scoorde. Bij KFC mogen ze nog zes wedstrijden bij de A1 van Tim genieten in het rood en blauw voordat hij naar het hoge noorden vertrekt.

(Bron:KFC1910.nl)

Comments are closed.