Zaans talent Emre Ünüvar wint Indoor toernooi met Ajax

0

Jonge voetbaltalenten uit heel Nederland en België beleefden ook zondag een mooie sportieve middag tijdens het Ajax Youth Indoortoernooi in Borchland. Zo ook het Zaanse talent Emre Ünüvar, spelend voor Ajax F2 (Onder 8).

De jonge Ajax-talenten kunnen terugkijken op een succesvol toernooi. Vooral Ajax onder 8 was zondag heer en meester tijdens het toernooi. In de halve finale wonnen de Ajacieden met 6-2 van KAA Gent. In het finaleduel was Ajax onder 8 PSV de baas. De ploeg won met 2-1 en kon zich de grote winnaar noemen. De nummer 9 van het team zette beide goals op zijn naam.

Ajax onder 9 was eveneens goed op koers, maar verloor na penalty’s de halve finale tegen RSC Anderlecht. In de troostfinale verloor Ajax na penalty’s met 2-3 van KAA Gent, waarmee de Ajacieden onder 9 als vierde eindigden.

Het Ajax Youth Indoortoernooi werd georganiseerd door de jeugdscouting van Ajax in samenwerking met de Nederlandse Zaalvoetbal Bond, de Vlaamse voetbalfederatie en de samenwerkende amateurclubs van Ajax. Het geheel is mogelijk gemaakt door partner van de Toekomst, ABN Amro.

Lees hier een interview met vader Ünüvar, vader van de Zaanse talenten Emre en Naci Ünüvar.

(Fotos: Gerard van Hees)

(Bron:Ajax.nl)

 

Comments are closed.