Stem op het Talent van de Week #10

0

Er kan weer gestemd worden op het Talent van de Week! Er zijn veel spelers ingezonden en de redactie heeft daaruit de volgende drie spelers geselecteerd.

Jelle Duif

De oud speler van o.a KFC en AZ groeit dit seizoen uit tot een echte leider en onmisbare schakel bij sc Hercules Zaandam. Afgelopen weekend speelde Jelle een zeer sterke bekerwedstrijd tegen hoofdklasser VVA’71. De centrale verdediger werd door velen op de tribune geroemd als de Man of the Match. Verdedigend was hij sterk en in de opbouw erg belangrijk. In de 65e minuut gaf de linkspoot met een perfecte steekpass de voor-assist op de winnende 2-1. Reden genoeg om de 22-jarige Zaankanter te selecteren.

Milan Klopper

Net als Jelle Duif heeft Milan Klopper een verleden bij KFC en AZ. De aanvaller is bezig aan zijn 4e seizoen bij Fortuna Wormerveer. Dit seizoen speelt de balkunstenaar voornamelijk ‘op 10’. Op die positie lijkt hij zich wat vrijer te voelen dan de linksbuiten positie waar hij de afgelopen jaren vaak te vinden was. Met zijn maatje Nick Snelders en broer Yannick Klopper achter zich loopt het aanvallend vaak goed. Misschien is de enige smet dit seizoen dat de kansen er niet altijd in gaan. Afgelopen weekend scoorde Milan zelf de 1-0 in de 4-0 gewonnen bekerwedstrijd tegen Argon 2. Meer doelpunten gaan er ongetwijfeld komen.

Kaj Sierhuis

Bij Kaj is het dit seizoen meestal wel raak bij elke kans. De spits van Ajax scoorde woensdag twee keer in de 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Spartak Moskou A1. Mede door zijn goals verzekerde Ajax A1 zich voor de volgende ronde van de Youth League. De goals waren alweer nummer 21 en 22 van dit seizoen. Ook hier gaan er ongetwijfeld meer volgen! Bekijk hier de samenvatting van Ajax A1 – Spartak Moskou A1.

[poll id=”14″]

Comments are closed.