Stem op het Talent van de Week #13

0

De eerste seizoenshelft zit er alweer op! Veel goede uitslagen voor de Zaanse teams, met erg veel talent dat zich weer positief heeft laten zien! De volgende vier spelers zijn geselecteerd voor de laatste verkiezing van het Talent van de Week in 2015.

Luuk Purvis

De aanvaller van Hollandia was gister onhoudbaar tegen koploper Juliana’30. Met combinaties en acties snelde hij al vroeg in de wedstrijd door de verdediging. In de 6e minuut was het Purvis zelf die zo een aanval doeltreffend afrondde. Na een half uur leek Purvis zelfs de 3-0 aan te tekenen, maar zijn inzet belandde op de paal. Helaas werd Luuk in de 77e minuut de wedstrijd uit geschopt na een grove charge. Kort daarna scoorde Juliana’30, waardoor de wedstrijd toch in een 2-2 gelijkspel eindigde. Lees hier het wedstrijdverslag

Reino Kok

Het komt niet vaak voor dat we een speler twee weken achter elkaar selecteren. Maar na dit weekend kunnen we niet om Reino Kok heen. Het 17-jarige talent scoorde de 0-1 voor Zaanlandia in de derby tegen het sterke vv Assendelft. Mede dankzij zijn treffer wonnen de Zwarthemden met 0-2 in Assendelft en gaan zo lekker de winterstop in.

Jordi Wigman

De topscorer van de Zaanstreek maakte er gister weer twee voor zijn club KFC en sluit de eerste seizoenshelft af met 15 goals in 13 wedstrijden. KFC wist met 3-0 te winnen van Meervogels en is nu koploper met twee punten voorsprong en een wedstrijd meer gespeeld op achtervolgers Vitesse’22 en United/DAVO.

Jesse Baartscheer

De 19-jarige speler van Hercules Zaandam verving gister de geblesseerde Jeffrey Lensen. Op dat moment had niemand verwacht dat de invaller uiteindelijk het veld zou verlaten als matchwinner. Het leek erop dat de wedstrijd in een 0-0 zou eindigen, maar uit een corner in de 91e minuut van Emre Bilgin kopte Jesse Baartscheer bij de tweede paal binnen en nam daarmee drie dik verdiende punten mee naar Zaandam. Lees hier het wedstrijdverslag

[poll id=”17″]

Comments are closed.