Stem op het Talent van de Week #8

0

Het was weer een heerlijk voetbalweekend met mooie duels en veel talent dat zijn voeten heeft laten spreken. Dit zijn de spelers die door de ZST redactie zijn genomineerd voor het talent van de week.

Calvin Timmers
De aanvaller van SVA scoorde gisteren voor zijn team en gaf daarnaast ook een assist. Dankzij Calvin en zijn ploeggenoot Daan Rijkhoff, die er 3 scoorde, won SVA met 5-3 van Wijk aan Zee.

Kaj Sierhuis
Kaj blijft maar doorgaan met scoren. Waar El Ghazi opgehouden is gaat hij gewoon verder. Kaj Sierhuis maakte afgelopen weekend 3 goals in de 8-1 gewonnen wedstrijd tegen FC Volendam A1. Daarmee komt hij op een totaal van 19 goals dit seizoen. Lees hier Ajax’ kweekvijver van deze week met Kaj Sierhuis.

Rik Remmelzwaal
Als keeper is het heerlijk om punten te pakken voor je ploeg. Gisteren overkwam het Rik Remmelzwaal. De talentvolle keeper krijgt elke week genoeg te doen. Fortuna heeft na 9 wedstrijden 24 doelpunten gemaakt en kreeg er maar liefst 23 tegen. Ook gister kreeg Rik weer 3 goals om de oren. Toch is het de doelman niet echt te verwijten. Met goede reddingen hield hij zijn ploeg op de been. In de slotseconden zorgde hij er met een weergaloze redding voor dat Fortuna toch met de 3 punten in de tas terug keerden naar Wormerveer. Lees hier het wedstrijdverslag.

Niels Butter
De in Oostzaan geboren middenvelder van AZ O17 speelde een prima wedstrijd thuis tegen FC Utrecht O17. Met een fantastische hakbal gaf hij de assist op de 1-0. Ondanks gevaarlijke schoten kwam Niels helaas zelf niet tot scoren. Zijn team won uiteindelijk met 4-1 Lees hier het wedstrijdverslag van afgelopen zaterdag.

[poll id=”11″]

Comments are closed.