Stem op het Talent van de Week

0

De 4 genomineerde spelers

Rik Remmelzwaal (nr. 1, ODIN’59, 17 jaar)

Barbaros Kibaroglu (nr. 3/4, AFC A1, 18 jaar)

Danny Goedkoop (nr. 4/10, AFC B1, 16 jaar)

Mustafa Durcan (nr. 1, Zaanlandia A1, 16 jaar)

[polldaddy poll=6666132]

Rik Remmelzwaal verruilde afgelopen zomer Fortuna Wormerveer in voor de Topklasser uit Heemskerk. De 17-jarige keeper speelt wekelijks zijn wedstrijden in ODIN’59 2 en is stand-in voor eerste keeper Barry van Dijk. Afgelopen weekend werd er met 2-6 gewonnen van IJFC 2.

Barbaros Kibaroglu is genomineerd door het Talent van de Maand Oktober: Emre Pinar. Barbaros is een sterke en felle verdediger. Hij speelt zijn wedstrijden voor AFC A1 in de 1e Divisie.

Danny Goedkoop verruilde afgelopen zomer KFC voor AFC. De controleur had de keuze om bij KFC door te schuiven naar de A1, of een niveau hoger te gaan voetballen bij AFC in de B1. Daar speelt hij nu centraal op nr. 4. Afgelopen zaterdag won AFC thuis met 3-1 van Zeeburgia B1. Door de overwinning staat AFC voorlopig veilig in de middenmoot van de 1e Divisie.

Mustafa Durcan is genomineerd door zijn neef en het Talent van de Week #4 van Oktober: Murat Durcan. ‘Mussi’ speelt als B-junior bij Zaanlandia in de A1, waar hij zijn neef vervangt, die nu bij Hellas Sport speelt. Mussi kwam afgelopen zomer over van Ajax.

Comments are closed.