Univé Jongsenioren competitie 16/17

0

In het komende seizoen 2016-2017 zal de Univé Jongsenioren competitie voor de vijfde keer georganiseerd worden. Als titelverdediger zal Fortuna Wormerveer vanzelfsprekend weer onderdeel zijn van die competitie. Naast Fortuna doen er dit seizoen meerdere Zaanse clubs mee. Voor deze jubileum-editie heeft Univé Noord-Kennemerland wederom haar naam verbonden aan de competitie.

Het aantal deelnemende verenigingen is het komende seizoen gegroeid. Maar liefst 16 verenigingen hebben zich aangemeld, hierdoor is het mogelijk geworden om met twee poules te gaan werken en deze op speelniveau (1e elftal) in te delen. Helaas nemen we afscheid van Odin’59 (kampioen in 2013-2014) en vv Zeevogels.

Neemt niet weg dat het seizoen 2016-2017 een sterk deelnemersveld heeft met regionale verenigingen uit Haarlem, Velsen, Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Heiloo en Zaanstad.

Deelnemers poule A:                                    Deelnemers poule B:

Fortuna Wormerveer                                    bvv de Kennemers

HFC EDO                                                               Vitesse’22

ADO’20                                                                   SC Hercules Zaandam

AFC’34                                                                     vv Limmen

rkvv DEM                                                                sv Meervogels’31

rkvv Velsen                                                             HSV

ijvv Stormvogels                                                    SVA

KFC                                                                         Sporting Krommenie

Het deelnemersveld lijkt elk jaar wel sterker te worden en zorgt voor een interessant en hoog niveau voor de competitie, waardoor A-junioren en jonge selectiespelers wedstrijden kunnen spelen op niveau en ervaring op kunnen doen.

Wederom wordt er het komende seizoen samengewerkt met het “Univé Scheidsrechtersteam” waardoor het mogelijk is om de wedstrijden te laten begeleiden door een neutraal scheidsrechterstrio.

Dit seizoen zijn er twee wisselbekers + kampioenschalen, mogelijk gemaakt door Univé Noord-Kennemerland. Om nog even terug te blikken: de winnaar seizoen 2012-2013 – ADO’20 (Heemskerk), winnaar seizoen 2013-2014 – Odin’59 (Heemskerk), winnaar seizoen 2014-2015 – VV Zwanenburg en nog vers in ons geheugen natuurlijk de overtuigende Zaanse winnaar seizoen 2015-2016 Fortuna Wormerveer

Elke tweede dinsdag/woensdag van de maand worden de wedstrijden gespeeld. Voor meer info over deze door-de-weekse competitie: www.facebook.com/univejongsenioren

Net als in voorgaande edities ligt de organisatie van deze Univé Jongsenioren Competitie in de vertrouwde én enthousiaste handen van A.C. (Sander) de Boer uit Beverwijk. (mail: acdeboer@ziggo.nl)

Extra prijs
De Univé Jongsenioren Competitie wordt het komende seizoen ondersteund door MACRON / KOPPERS SPORT. Macron / Koppers Sport geeft korting aan de deelnemende verenigingen en biedt de twee kampioenen van 2016-2017 een trainingstenue aan voor het gehele team.

Wij wensen alle deelnemers natuurlijk weer heel veel succes en dat het maar weer een leerzame ervaring mag worden!

(Bron:Fortuna-Wormerveer.nl)

Comments are closed.