Vacatures/Stage

Stichting ZSAlliance is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij GOC. Wij zijn als Stichting altijd op zoek naar welwillende stagiaires die een waardige bijdrage willen leveren aan ons bedrijf. Bekijk hieronder de vacatures die momenteel open staan en wie weet ben jij de redacteur, cameraman of fotografe die wij zoeken!

Jeugdtrainers

Stichting ZSAlliance is op zoek naar enthousiaste voetballers die ambitie hebben als trainer. De ZSAcademy geeft verschillende trainingen, zowel indoor als outdoor, in de leeftijden 3 t/m 5, 6 t/m 8 en 9 t/m 11 jaar. Ook stagiaires die nog op zoek zijn naar een stageplek kunnen bij ons terecht. Wil jij jouw skills en ideeën overbrengen op de jeugd en jezelf ontwikkelen als trainer? Stuur dan snel een mail naar zsacademy[@]zsalliance.com!

STAGE

Videoproductie/Grafisch ontwerp

Wij zijn een Stichting met als doel het maximale uit jezelf te halen om zo op je eigen benen te staan en te kunnen doen waar jij het best in bent. ZSAlliance biedt workshops, trainingen en andere projecten aan, waarbij jongeren worden gemotiveerd zichzelf te ontplooien en iets te doen met hun creativiteit. Het ZSAlliance pand bevindt zich op 5 min. loopafstand van station Zaandam en bestaat o.a. uit een redactie, muziekopname- en dansstudio. Naast de maatschappelijke projecten waar wij mee bezig zijn, richten we ons ook op het ondersteunen van jong opkomend talent. Voorbeelden hiervan zijn de jonge rappers Sevn Alias en Jonna Fraser, waarvan wij o.a. de opnames verzorgen.

Momenteel zijn wij op zoek naar stagiaires videoproductie en grafisch ontwerp! We zoeken mensen die hard werken, creatief zijn, innovatief werken, initiatief nemen en zelfstandig aan de bak kunnen. Ben jij dus iemand die zelf met ideeën komt en deze ook weet uit te voeren? En ken jij de huidige trends onder de jongeren? Meld je dan nu aan als stagiaire bij Stichting ZSAlliance en werk met ons!

Kerntaken:

  • vastleggen van evenementen en bewerken tot visuele verslagen;
  • opnemen en bewerken van interviews;
  • productieassitentie- en setmedewerking;
  • bedenken en maken van promotiefilmpjes/shoots

Fotograaf/fotografe

Daarnaast zijn wij op zoek naar een fotograaf of fotografe met dezelfde insteek als hierboven wordt genoemd. Ben jij dus iemand die zelf met ideeën komt en deze ook weet uit te voeren? En ken jij de huidige trends onder de jongeren? Meld je dan nu aan als stagiaire bij Stichting ZSAlliance en werk met ons!

Kerntaken:

  • vastleggen van evenementen en bewerken tot fotoverslagen;
  • setfotograaf
  • sportfotografie
  • photoshoots
  • portretfotografie
  • fotobewerking

 

Interesse? 

Stuur een email met je C.V. en een korte motivatie naar info@zsalliance.com of neem contact op via deze link.

Afbeelding 2