Geweldige invalbeurt Kuwas met eerste goal en assist

0

Brandley Kuwas begon zaterdag in de wedstrijd van Excelsior tegen hekkensluiter De Graafschap weliswaar als bankzitter, maar de aanvaller ontpopte zich tijdens zijn invalbeurt tot de gevierde man. Met een goal en een assist was hij belangrijk in de 3-0 zege op de Doetinchemmers. “Ik wilde iets laten zien.”

“Ik wil altijd spelen. Nu kwam ik erin en dat pakte heel goed uit,” liet de van FC Volendam overgekomen buitenspeler weten na afloop van de wedstrijd. Kuwas zorgde op schitterende wijze voor de tweede goal van de avond door van afstand binnen te krullen. “Ik wilde hem eerst aan Karami meegeven, maar ik kwam zo dichtbij waardoor ik dacht: waarom niet proberen? Hij viel er gewoon mooi in,” zegt de 22-jarige speler van Excelsior.

Kuwas verloor zijn basisplaats na twee competitiewedstrijden aan Jordan Botaka, maar zijn concurrent verlaat Kralingen en maakt de overstap naar Leeds United. “Ik vind het jammer dat hij vertrekt. Het is een goede gozer en ik kan het goed met hem vinden. Voor hem is het een mooie stap en ik vind het ook mooi voor mezelf dat ik nu alles kan laten zien.”

 

(Bron:Rijnmond.nl)

Comments are closed.