ZSAcademy Indoor Voetbalschool

0

Vanaf 21 november 2015 staat Sporthal Zaandam-Zuid elke zaterdagmiddag in het teken van de indoor voetbalschool van de Zolar Sport Academy. Deze voetbalschool is bedoeld voor beginnende voetballers die hun motorische en technische vaardigheden op willen krikken naast hun reguliere voetbaltrainingen.

De lessen zijn in de leeftijdscategorie 6 t/m 8 jaar en zijn zowel voor jongens als voor meisjes. De lessen worden verzorgd door ervaringsdeskundigen uit de Zaanse voetbalwereld; de trainers van de Zolar Sport Academy afwisselend met clinics van voetballers en gasttrainers.

Gratis proeftraining

De gehele maand november biedt de Zolar Sport Academy de kans om gratis deel te nemen aan de trainingen en kennis te maken met de trainers en manier van trainen. De les begint om 14:00 en is om 15:30 afgelopen.

Aanmelden?
Aanmelden voor de lessen kan via het inschrijvingsformulier dat alleen ter plekke kan worden opgehaald en ingevuld. Een inschrijvingsformulier kan eventueel ook op worden gehaald op de bezoekuren van de Stichting. Bij de inschrijving vind ook een kort introductiegesprek plaats met de deelnemer en zijn of haar ouders. Ontvangt u toch liever een inschrijvingsformulier per email? Neem dan even contact op via ons contactformulier op de site.

Vrij voetballen (16+)

Naast de lessen is er ook wekelijks de mogelijkheid voor jongeren vanaf 16 jaar om vrij te voetballen van 15:30 tot 17:00. Dit is bedoeld als zinvolle vrijetijdsbesteding voor Zaanse jongeren. Dit sportprogramma van Stichting ZSAlliance wordt ondersteund door de Gemeente Zaanstad en voetbalplatform Zaans Soccer Talent.

Waar?
Sporthal Zaandam-Zuid is een pas geopend complex liggend aan de Weer vlakbij het Darwinpark. Het adres is De Weer 26 in Zaandam. Er is voldoende parkeergelegenheid naast het complex.

zolarsport

Comments are closed.