Beweeg Ieks

0

Op zaterdag 24 december 2016 staat de nieuwe topsporthal de Koog in het teken van “Beweeg Ieks II”. Stichting ZSAlliance organiseert op de laatste zaterdag van het kalenderjaar een voetbalevenement voor de jeugd in Zaanstad. Het programma begint met een futsal toernooi voor jongeren van 15 tot 25 jaar. Inschrijfgeld bedraagt 20 euro per team. Tijdens het toernooi wordt de muziek verzorgd door DJ’s Benzohaai en Michel Moeke. Tevens zijn er dans-en muziek optredens. Zaans Soccer Talent is met de filmcrew aanwezig om verslag te doen. Lijkt het jou leuk om met je vrienden mee te doen aan het voetbaltoernooi? SCHRIJF JE HIER IN!

beweegieks2

Zolarsem Sport Academy

In 2017 start de ZSAcademy met extra trainingen voor de talentvolle voetballers in Zaanstad. Op drie verschillende locaties in Zaanstad worden de kinderen technisch, tactisch en mentaal bijgespijkerd door gediplomeerde trainers van de ZSAcademy. Tijdens het toernooi biedt de stichting een gratis proeftraining aan voor kinderen van 4 tot 10 (13:30 – 14:30) en 10 tot 15 jaar (14:30-15:30). Meld hier uw zoon of dochter aan voor de proeflessen van de ZSAcademy.

Kortom, wil jij de Zaanse jeugd aan het werk zien? Kom dan naar Sporthal de Koog en “Beweeg Ieks” met je vrienden en vriendinnen. Entree is gratis.

Zie hieronder een sfeercompilatie van de vorige Beweeg Ieks

https://www.youtube.com/watch?v=oFvn6zRvpOQ

Comments are closed.