Fortuna wormerveer pakt derde periode

0

Onder grote belangstelling is de laatste competitiewedstrijd tussen Heren 1 en Woerden van start gegaan. Net als alle andere wedstrijden deze ronde staat er volop spanning op de partij. Dat is terug te zien in het spel. Rust 0-0. In het tweede bedrijf bleef het billen knijpen maar tien minuten voor het einde was het Milan die de bevrijdende 1-0 in knalt.

Onze gasten, gehuld in het mooie ZVV tenue,  geven stevige weerstand. Pas na tien minuten lijkt een actie over veel schijven Ran in staat te stellen de 1-0 in te schieten. Zijn schot gaat echter over.
Na 20 minuten spelen zorgt een Woerdense corner voor veel onrust in onze defensie. De luchtmacht bestaande uit de nrs 4 Van Lunteren en 5 De Lange (!),  komt  net niet aan de bal.
Vijf minuten later lijkt Milan door te breken, maar de doelman weet te redden.
Woerden blijft echter ook gevaarlijk. Een actie van de nummer 7 Stanley Mailoa dwingt Rik zijn talenten te tonen.
In de slotseconden nogmaals veel Woerdense druk waar onze mannen met moeite onder uit weten te komen.

De tweede helft eenzelfde spelbeeld met nu een iets steviger operend Fortuna. De krachtsverschillen blijven minimaal. Over en weer ontstaan wat kansjes zonder dat er sprake is van doelrijpe situaties.
Beide trainers wisselen wat manschappen. Het spel golft over en weer. Ballen op beide latten, net naast en meer van dat hartslagveranderende ontwikkelingen. In de 80e minuut ontstaat uit een scrimmage dan eindelijk het broodnodige doelpunt voor Fortuna.
Nadien nog diverse kansen aan beide zijden maar Fortuna weet de nul te behouden.

Daarmee is de derde periode een prooi voor Fortuna geworden!!!!!!

Comments are closed.