Stem op het Zaans Sterren Team 2016!

0

De laatste dagen van het jaar 2016 kiezen jullie weer het Zaanse Sterren Team bij elkaar! Elke dag wordt er gestemd op een positie in het 4-3-3 systeem. De speler met de meeste stemmen per positie komt in het sterrenteam. De 4 spelers met de meeste stemmen per linie na de basis elf vormen de wissels. We Beginnen bij #1 de doelman oftewel de keeper.

Voor dit jaar zijn genomineerd;

  1. Nordin Bakker, keeper van FC Kondo Budjang in de top van het zaalvoetbal en een groot keeperstalent die zijn debuut voor Fortuna Wormerveer in de 1e klasse al heeft gemaakt.
  2. Danny Been, draait al een aantal jaren mee op het hoogste niveau. De 26-jarige keeper is bezig aan zijn tweede seizoen voor OFC, dat op dit moment uitkomt in de 3e Divisie.
  3. Maarten List, draaide een goed seizoen 2015/2016 met AZ O19. Dit seizoen traint hij hard om zijn debuut te maken voor Jong AZ.
  4. Gerard Neijzing, de keeper van het jaar tijdens de voetbalgala is erg waardevol voor Zaandijk, dat dit seizoen weer goed mee draait in de 4e klasse.
  5. Rik Remmelzwaal, pakte vorig seizoen een periodetitel met Fortuna Wormerveer in de 1e klasse en is met zijn 21 jaar natuurlijk nog altijd een talent.
  6. Halil Süzülmüs, was vorig seizoen belangrijk voor Assendelft bij het kampioenschap in de 2e klasse. Dit seizoen staat de 20-jarige goalie in de 1e klasse onder de lat.
  7. Hobie Verhulst, speelt zijn tweede seizoen voor FC Volendam in de Jupiler League. Heeft op 23-jarige leeftijd al ruim 50 wedstrijden in het betaalde voetbal achter zijn naam staan.

[totalpoll id=”15538″]

Comments are closed.