Zaans Sterren Team #7/#11, Vleugelaanvallers

0

Naci Ünüvar is de beste Zaanse #10 van 2016! Het supertalent bleef Brandley Kuwas net voor in de stemming. Kuwas kreeg na de basisspelers de meeste stemmen en neemt plaats op de bank. Vanaf nu kan er gestemd worden op de beste Zaanse vleugelspelers van 2016. Voor beide posities bij elkaar zijn er 10 spelers geselecteerd en de twee spelers met de meeste stemmen nemen de vleugelposities in.

  1. Bilal Basacikoglu, na een moeilijke start bij Feyenoord verliep het jaar 2016 een stuk beter, met meer speelminuten en dit seizoen winterkampioen in de Eredivisie.
  2. Anthony van Dongen, de linksbuiten verliet afgelopen zomer de jeugdopleiding van KFC om te spelen in het hoge noorden bij FC Groningen O19.
  3. Nigel Hardenberg, de technische vleugelaanvaller liet OFC achter zich om dit seizoen te spelen bij ODIN’59 in de 3e divisie. Daar laat hij een uitstekende indruk achter.
  4. Ferry Heijnis, draaide een sterk jaar in 2016, dat helaas overschaduwd werd door zijn schorsing. Bij Fortuna Wormerveer zal hij ongetwijfeld worden gemist.
  5. Luuk Purvis, de rappe aanvaller speelde vorig seizoen erg sterk bij Hollandia en heeft nu bij Fortuna Wormerveer ook zijn draai gevonden.
  6. Genridge Prijor, maakte vorig seizoen zijn debuut in het betaalde voetbal, verliet afgelopen zomer FC Volendam en vond in FC Lisse een nieuwe club.
  7. Richie Owusu-Ansah, de technicus van FC Volendam O19 laat vaak zien dat hij uitstekend kan voetballen. Als dit wordt omgezet in rendement gaan we nog veel van hem horen.
  8. Mikhail Rosheuvel, verruilde afgelopen zomer naar Roda JC en maakt daar een goede indruk.
  9. Stefan Seijs, de concurrent van Nigel Hardenberg speelt iets minder, maar heeft met twee assists en een goal ongeveer hetzelfde rendement.
  10. Billy Tavares, verruilde afgelopen zomer AFC voor KFC. Bij KFC is de snelle aanvaller sterk begonnen en is een van de gevaarlijkste aanvallers bij de Groote Koogsche.

[totalpoll id=”15633″]

Comments are closed.