Zaans Sterren Team #9, Spits

0

Luuk Purvis en Stefan Seijs zijn verkozen tot de beste Zaanse vleugelaanvallers van 2016! Ferry Heijnis kreeg daarna de meeste stemmen en doet nog mee voor een plekje op de bank. Dan zijn we alweer aangekomen bij de laatste positie. Er kan vanaf nu gestemd worden op de beste Zaanse #9 van 2016.

  1. Tim Freriks, de 18-jarige spits verkaste afgelopen zomer van KFC O19 naar FC Groningen O19 en doet het daar uitstekend, met 8 doelpunten in 10 wedstrijden in de eerste seizoenshelft.
  2. Emre Pinar, de lange spits scoorde onlangs zijn eerste officiële treffer voor Amed Sportif Faaliyetler, waar hij dit seizoen onder contract staat.
  3. Dani van der Moot, de 19-jarige spits scoorde dit seizoen 1 keer voor Jong PSV in 13 wedstrijden in de Jupiler League.
  4. Rick Neele, de aanvaller laat ook dit seizoen zien een neusje voor de goal te hebben. Met 8 goals in 11 wedstrijden is hij bezig aan een goed seizoen voor ADO’20.
  5. Kaj Sierhuis, met 19 goals in het eerste seizoenshelft, waaronder de prachtige omhaal in de UEFA Youth League, is Kaj voor het tweede seizoen op rij topscorer van Ajax.
  6. Jason Stekkel, de sterke spits van FC Volendam O19 scoorde 3 goals in 12 wedstrijden, waaronder een doelpunt voor Jong Volendam in de 3e divisie.

[totalpoll id=”15649″]

Comments are closed.